De snelste manier om in Vera Natura te komen is uiteraard per vliegtuig naar Almeria, waar u een auto kunt huren. De luchthaven van Almeria ligt op een afstand van 80 km van het park.
Er is ook een mogelijkheid om u van de luchthaven Almeria naar Vera Playa te laten vervoeren en terug te laten brengen, (informeer naar de voorwaarden))

Luchthaven Alicante is ook een keuzemogelijkheid. Voordeel is dat er veel frequenter op wordt gevlogen. Nadeel is dat de afstand naar Vera 200 km is. Afhalen en brengen is vanuit het park niet mogelijk.

Voor wie meer tijd beschikbaar heeft is eigen vervoer een alternatief. De afstand vanaf Utrecht is 2300 km, vanuit Brussel ruim 200 km minder. Met overnachtingen in b.v. omgeving Dyon (fr) en Barcelona (sp) wordt het traject in drie tamelijk gelijke stukken verdeeld. Vanuit Nederland en Belgie tot Vera (afslag 534) kunt u de autosnelweg blijven berijden.

De kosten van vliegen en auto huren liggen bij vijf weken iets hoger dan met eigen auto, tol, brandstof plus twee hotelovernachtingen.

Routekaart naar naturistisch park Vera Natura